Pszichológia Online
www.pszichologia.hu
vissza az előző oldalra
 

Szorongós csoport vezetése kognitív - viselkedésterápiás program keretében

Helyszín: Vadaskert Gyermekpszichiátriai Kórház és Szakambulancia: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 116.
Kezdési időpont: 2008. április 4.
Jelentkezési határidő: 2008. március 15.

Szorongós csoport vezetése kognitív-viselkedésterápiás program keretében
- módszertan és elmélet

Képzésünket azoknak a szakembereknek hirdetjük meg, akik szorongós csopoprtok vezetését tervezik kognitív-viselkedésterápiája felhasználásával.
A képzés során részletesen bemutatjuk kórházunk osztályán sikeresen és hatékonyan alkalmazott programsorozatunkat, melyet szorongó gyermekek számára dolgoztunk ki, és kognitív-viselkedésterápiás eszközökön alapul.

A program vázát Philip C. Kendall által szorongó gyermekek és serdülők számára kidolgozott Coping Cat program nyújtja, azonban számos kreatív ötlet, játék és egyéb módszer egészíti ki, amelyek segítségével a gyermekek könnyen és játékosan tudnak különféle szorongáscsökkentő stratégiákat elsajátítani.

A tanfolyamon az elméleti és módszertani képzés mellett sajátélményre is lesz lehetősége a résztvevőknek, sőt a tanfolyamot követően előzetes egyeztetés alapján csoportjainkra is ellátogathatnak. A csoportvezető munkáját számos fénymásolt segédanyag segítheti, amelyek jól felhasználhatók a csoportfoglalkozásokon, ezeket szintén megkapják a résztvevők.

Akkreditációs kódszám: SE-ÁOK/2008-01/00280.
Akkreditált pontok száma 34.
Akkreditált képzés elvégzéséről kiállított igazolás díja: 2008-tól minden képzés esetében az alapítvány továbbképző központja kezelései díjat számolnak fel minden hallgatóra, ez 500 Ft plusz költséget jelent, amit vagy a tanfolyamon vagy a tanfolyamot követően kell befizetni, azoknak, akik igényt tartanak a tanfolyam elvégzését tanúsító igazolásra.


Időpont: 2008. április 4-5. (péntek-szombat):
Jelentkezési és befizetési határidő: 2008. március 15.

Helyszín: Vadaskert Gyermekpszichiátriai Kórház és Szakambulancia: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 116.
Megközelíthető: M2 metróval a Moszkva térig, utána 56-os busszal vagy 56-os villamossal a Vadaskerti útig.

Részvételi díj, fénymásolt segédanyagok + előzetes bejelentkezés alapján részvétel valódi csoportfoglalkozásokon kórházunk osztályán: 15 000 Ft.

Jelentkezés módja és számlázással kapcsolatos kérdések: Tóth Piroskánál a 392-14-37-es telefonszámon, 392-14-36-os faxszámon, vagy mail-ben a toth@vadasnet.hu-n
Szakmai tájékoztatás kérése: Németh Lauránál a 392-14-00 telefonszámon, vagy mail-ben a laura0506@freemail.hu-n.

A programokhoz tartozó tananyag szintén megvásárolható, Cd formátumban: 3.000 Ft-ért.


Mindenkit szeretettel várunk programjainkra!

 
 
Copyright, Pszichológia Online, 2002.